vineri, 8 februarie 2013

copiii invata motivele traditionale - lectia 1

 
Prima sedinta de lucru cu copiii. (elevii Doamnei Invatatoare Aurelia Berusca; din clasa a III-a B, de la Scoala Gimnaziala Nicolae Titulescu, Bucuresti)
In doar o ora !!! copiii au invatat motivele de baza si rostul lor; apoi au desenat, f...olosind semne in loc de cuvinte, ca sa exprime ceea ce isi doresc ei cel mai mult pe lume. Cei care au vrut, si-au povestit desenul in fata clasei. Altii au preferat sa faca inca un desen, pe care sa-l ia acasa. Unii s-au atasat instantaneu de un semn anume, simtind ca li se potriveste. Vor sa facem asta in fiecare vineri de acum incolo ! :)

Desigur ! Iar pe data de 2 martie, vom prezenta acest proiect si primele rezultate in cadrul unui Simpozion. Speram sa trezeasca interes !

Aure Berusca "Azi am experimentat ceva frumos si inedit pentru elevi: cunoasterea povestilor din spatele semnelor folosite azi ca motive populare. Partea practica a fost si mai atractiva. Elevii au folosit un sablon pentru a decora spatiul de lucru sau pentru a-si spune propria poveste. Desenele lor sunt superbe! Multumesc Ioanei pentri ideea acestui proiect si sper sa nu ne oprim aici. Multumesc!"

Un comentariu:

  1. ma intereseaza si pe mine un astfel de crus pt mine si prietenele mele, cum putem lua legatura?

    Irina_bulgaru@yahoo.com este adresa mea de email, multumesc.

    RăspundețiȘtergere